Nyheter for aktivister

Fremtiden avhenger av deg!

Codex Alimentarius er global matimperialisme

Posted by Fredsvenn den desember 9, 2009

http://shamanism.files.wordpress.com/2009/08/ca_united-nations.jpg

http://whitewraithe.files.wordpress.com/2009/08/codex20nhf20book20june07.jpg

Codex Alimentarius er en årlig Verdens helseorganisasjons (WHO) sponset delegasjonssamling i Europa hvor mange CFR transnasjonale farmasøytiske selskaper, som primært er fokusert på å øke deres markedsandeler gjennom å presse frem deres ønskede og vilkårlige reguleringsstandarder for å danne en global standard som de kan tvinge på de mindre lokale industrienhetene, alt under den ”internasjonale reguleringsfortreffelighetens” navn.

Codex komiten er også bundet av Verdens handelsorganisasjons (WTO) avtaler. WTO fungerer på dette feltet, som på de fleste andre, som globalt kommersielt politi som sikrer at land er påkrevd å kjøpe fra de transnasjonale selskapene i disfavør av deres egen lokale produserte varer under påskudd av å senke handelsbarrierer og øke frihandelen, som ifølge WTO vil føre til en mer rettferdig og likefordelt verden, men som rent faktisk gjør det stikk motsatte. WTO har mer enn noe annet ført til en skjev verden og sentralisering av makt og midler.

Gjennom WTOs og WHOs Codex blir den lokale forsyningen, samt lokale forsyningsselskaper og naturlige helsepraksiser stanset i favør av mer legemiddelbaserte medisiner under navnet av å skape ”et jevnt spillebord”, samtidig som man gir offentligheten et misledende inntrykk av at WTO passer på sikkerheten. Codex anmodninger blir deretter innført av reguleringsorganisasjoner som det australske TGA eller det amerikanske FDA, som på ulike direkte eller indirekte måter blir til lover via regjeringene, noe som vanligvis skjer uten offentlig debatt.

Codex er med andre ord ennå et eksempel av globalisering og ukonstitusjonelle FN avtaler. En plan om å forby fri handel av vitaminer, mineraler, urter og andre tilleggsmidler og som er vennlig overfor de multinasjonale selskapene. Det er enda en “Big Pharma” regjeringsagenda med det til formal å skape den globale makteliten, Global Power Elite (GPE), endra rikere… Denne gangen på bekostning av folks helse og velvære.

WHO | Food standards (Codex Alimentarius)

Understanding the Codex Alimentarius Table of Contents

Codex Alimentarius – Wikipedia

The CODEX conspiracy

Codex Summary

Codex Alimentarius

Facebook: Codex Alimentarius

https://i1.wp.com/www.infiniteunknown.net/wp-content/uploads/2008/05/doctors-nightmares_600-394x450.jpg

https://i1.wp.com/www.niburu.nl/editor/plugins/ImageManager/demo_images/posters/Codex%20Alimentarius.gif

https://i1.wp.com/4.bp.blogspot.com/_qUFDMUpk9jE/Sk_4jKDWZbI/AAAAAAAAVt4/4lTK_OX7nxg/s400/monsanto1.gif

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: