Nyheter for aktivister

Fremtiden avhenger av deg!

UFF-festival i Oslo

Posted by Sjur Cappelen Papazian den august 29, 2010

https://i1.wp.com/humanaday.org/user/assets/images/logo.png

https://i1.wp.com/tokuhain.arukikata.co.jp/oslo/images/UFF1.JPG

Denne begivenhetsrike festivalen vil blandt annet inneholde en fotoutstilling, fokus på miljø og våre samarbeidspartnere i inn- og utland, UFF fashion show, prisutdelinger, konkurranser med mulighet til å vinne reiser til våre sammarbeidsland og MASSE MER!!

Den første europeiske Humana People to People-dagen arrangeres i år og vi setter i søkelyset på Tusenårsmål nr. 2 – Education for All. “Educ…ation for All” er en global kampanje ledet av UNESCO som jobber for at vi når FNs Tusenårsmål for utdanning: Alle barn skal ha tilgang til grunnutdanning innen 2015.

Program:

Fredag 17. september kl 12:00

”Education for All” – fotoutstilling åpnes. Her vil det være rom for gode diskusjoner og konkurranser.

Søndag 19. september kl 12:00

ABC – ”Angola – Buksene dine – CO2” – noe til felles? Denne dagen setter vi søkelyset på sammenhengen mellom miljø og utvikling. Dersom du leverer ditt brukte tøy til oss denne dagen vil du være med i konkurransen om en reise for to til ett av de landene i Europa hvor UFF arbeider.

Tirsdag 21. september kl 16:00

UFF Fashion Show – kom og se det siste ”hotte” på second hand ”cat-walken”! i denne forbindelse trenger vi noen frivillige som har lyst til å vise frem våre flotte plagg. Kroppsfasong er uviktig, men entusiasme og utstråling setter vi pris på. Også her vil det bli konkurranse med muligheter til å vinne en reise for to.

Torsdag 23. september kl 12:00

Partnerne i fokus – i Norge opererer UFF i 151 kommuner, og våre søsterorganisasjoner ute i Europa arbeider i til sammen over 3000 kommuner. Dette samarbeidet er av stor betydning for omfanget av det utviklingsarbeidet som utføres i Sør. Det vil bli delt ut priser for beste resultater i 2009.

Registrerer DU deg som støttemedlem denne dagen så er du med i trekningen av en reise for 2 til en av byene i Europa hvor UFF / Humana arbieider, f.eks. London, Milano, Barcelona, Wien, Tallin, Villnius, Madrid, Lisboa, København. Stockholm, eller kanskje det norske bylivet frister mer, da kan f.eks. Stavanger, Trondheim og Bergen være noe for deg.

For mer informasjon gå til linkene som er lagt til på «eventen».

Vi ønsker velkommen til skoleklasser på alle alderstrinn, miljøforkjempere, motebevisste unge og gamle, urbanister, og generelt nysgjerrige til jernbanetorget denne uka.

Vel møtt!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: