Nyheter for aktivister

Fremtiden avhenger av deg!

Boikott Israel – Velkommen til oppstartsmøte!

Posted by Sjur Cappelen Papazian den august 31, 2010

Protestene mot Israels okkupasjon og brutale framferd mot palestinerne vokser over hele verden. Det konkrete arbeidet vanlige folk og små organisasjoner kan gjøre utenom almenne henvendelser til politikerne er å aktivisere seg i Boikott-arbeidet.

Det er etter hvert etablert lokale Boikott Israel grupper under Palkom regi i mange større byer i Norge. I Oslo har aktivistene hittil i stor grad smeltet inn i Palkoms sentrale Boikott-utvalg, og vi trenger å få styrket den lokale aktiviteten og organiseringa.

Oslostyret i Oslo Palkom har til enhver tid mye å gjøre med org.arbeid, rekruttering, holde åpne møter, arrangere demoer, holde studiesirkler, svare på henvendelser, stille i ulike sammenhenger i og utenfor Palkom-regi. For å holde trøkk og engasjement oppe trengs en egen organisert Boikott-gruppe i Oslo. Det er svært viktig at gruppa makter å organisere egen aktivitet og er et tilbud til medlemmer av Palkom og andre som ønsker et aktivist-tilbud i kampen for et fritt Palestina. Gruppa kan gjerne samarbeide med Blitz, SU og RU som har et likt syn på ihvertfall forbrukerboikott.

For å få etablert denne gruppa, blir det avholdt et møte på Palestinahuset i 4 etasje, Grønland 12 tirsdag 31. august kl. 1900

Der stiller ledelsen i Oslo-styret, fra det sentrale Boikott-utvalget og andre som ønsker å være aktive i Boikott-arbeidet. Arbeidet i gruppa vil ganske sikkert ta utgangspunkt i forbrukerboikott, særlig med innretting på de store matvarekjedene.

Hvis du ønsker å bidra i dette viktige arbeidet (stå på stand, aksjonere utafor butikker, spre plakater eller løpesedler, skrive innlegg), så møt opp, eller (hvis du er forhindret denne tirsdagen).

Send en email til oslo@palestinakomiteen.noLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: