Nyheter for aktivister

Fremtiden avhenger av deg!

Blitz mobiliserer mot SIAN lørdag den 22. oktober kl. 12.00 på Blitz

Posted by Fredsvenn den oktober 22, 2011

Stopp islamiseringen av Norge (SIAN) varsler på sine nettsider at de mobiliserer til skarp stand på Eidsvolls plass i Oslo (nedenfor Stortinget) den 22. oktober fra kl. 13.00 til 15.00. Dette tenker Blitz å sette en stopper for og vi oppfordrer derfor så mange som overhodet mulig til å bli med Blitz i kampen mot muslimhatet.

Noen grunner til å stoppe arrangementet:

– SIAN har for tiden en kampanje gående for å samle inn penger til Peder «Fjordman» Jensen, Breiviks ideologiske mentor.

– SIAN sammarbeider med nazister og har tidligere hatt stands med blandt annet Øyvind Heian fra norgespatriotene.

– SIANs leder har uttalt at vi må gjøre det samme nå som motstandsfolket gjorde under andre verdenskrig. Ta våpen i hånd for å møte den islamske trussel og det de ser som en invasjon av Norge.

– SIANs vedtekters §3 forteller oss: «SIAN bygger på demokratiet, rettsstatens prinsipper og FNs Menneskerettighetserklæring. Organisasjonen er uavhengig av politiske partier så vel som religioner og livssyn. SIANs eneste formål er å bekjempe islamsk ideologi og praksis.»

Dersom noen lurer på hvem eller hva SIAN er: SIAN

Fra SIANs hjemmeside:

Lørdag 22. oktober fra kl. 13.00 til 15.00 har Stopp islamiseringen av Norge (SIAN) en skarp stand på Eidsvolls plass i Oslo (nedenfor Stortinget). Her blir det blant annet informasjon om det SIAN står for. Alle som er interessert i å høre nærmere om den trussel islam representerer for Europa og Norge, er spesielt velkommen – men også alle andre som er opptatt av denne viktigste saken i vår tid – som angår land og folk.

Etter det SIANs nettavis forstår blir det her også saftig islamkritikk, foruten spørsmål knyttet til «ekstremisme» og andre aktuelle spørsmål i forbindelse med islamiseringen. Det blir ikke på Egertorget denne gangen.

Skarp SIAN-stand i Oslo!

BLITZ mobiliserer:

Vi oppfordrer så mange som mulig til å møte på Blitz i morgen (Lørdag 22.okt) kl 12.00. Målet vårt er utelukkende å stoppe det ultrarasistiske arrangementet til SIAN.

INGEN RASISTER I VÅRE GATER!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: