Nyheter for aktivister

Fremtiden avhenger av deg!

Stopp muslimhatet – Ingen rasister i våre gater!

Posted by Fredsvenn den november 18, 2011

Stopp islamiseringen av Norge (SIAN) holder markering førstkommende lørdag den 19.november utenfor den egyptiske ambassade kl 13.00. I den anledning er det skrevet en løpeseddel for motdemonstrasjonen:

At  ”Stopp Islamiseringen av Norge” (SIAN) nå forsøker å forkle den motbydelige islamofobien sin med en støttemarkering for kristne i Egypt, er fristende å avfeie med et djupt sukk som bisarr tragi-komikk. Men når en veit hvem disse folka er, hvem de pleier samrøre med, og smertelig har erfart hvilke horrible utslag hat-ideologien deres kan føre til, blir det ikke så morsomt likevel.

SIAN har villig vekk sluppet reinspikka rasister til i sine rekker, blant dem lederen for det nå nedlagte nazipartiet Norgespatriotene, Øyvind Heian. Christen Krogvig, som idag fronter Oslo-”laget” deres, forsøkte for noen år sida å starte tisskriftet Nation og Kultur sammen med det tidligere Boot Boys-medlemmet Tord Morsund. Taler ved ”minnearrangmentet” deres i 11.september i fjor var Anders Gravers, som lenge har samarbeida med noen av Danmarks mest rabiate nynazister.

Til overmål samler nå SIAN, via sin nettside, inn penger til Peder ”Fjordman” Jensen, som massemorderen Anders Behring Breivik oppgir som en av sine viktigste ideologiske mentorer – og som har tatt til orde for væpna aksjoner mot muslimer i Europa.

Det er kvalmende frekt av SIAN å prøve og dytte Egypts hardt prøvede kristne minioritet foran seg når de vil spre det rasistiske slagget sitt. Sjølsagt forstår egyptere her til lands at det siste våre koptiske venner trenger er mer religiøs splid og hat-retorikk.  

Iman fra Egyptisk forening uttaler:  «Den egyptiske forening, ved sine koptiske medlemmer reagerer sterkt på at en gruppe som Sian vil misbruke overgrep mot koptere til sine formål om å spre hets mot muslimer». Foreninga har også oppfordra sine medlemmer, kristne som muslimske, til å delta i motdemonstrasjonen.

Høyreekstremister har alltid blitt møtt av effektive antirasistiske markeringer hver gang de har annonsert at de vil lage opptrinn i byen vår – og derfor har SIAN svært sjelden klart å dra mer enn et énsifra antall rasister bort fra tastaturene sine. Antifascister i Oslo vil fortsette å vise vår avsky mot SIAN helt til organisasjonen er forsvunnet inn i internettets aller mørkeste avkroker.

INGEN JÆVLA RASISTER I VÅRE GATER!

Blitz, Internasjonale Sosialister, Rød Ungdom Oslo, Rødt og Antirasistisk Senter

 Det blir appeller fra alle!

Vi oppfordrer så mange som mulig til å ta del i denne motmarkeringa og folk kan enten møte på Blitz kl 12.00 i morgen, lørdag 19.november for felles avgang eller møte opp utenfor den egyptiske ambassaden som ligger i drammensveien 90A kl 13.00

 Spre gjerne denne mailen og kom så mange som mulig!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: