Nyheter for aktivister

Fremtiden avhenger av deg!

Lørdag den 28. januar okkuperer vi Korketrekkeren!

Posted by Fredsvenn den januar 26, 2012

Occupy Korketrekkeren

Etter at en gruppe mennesker den 17. september 2011 slo opp en teltleir i Wall Street i USA og startet det som blir kalt Occupy Wall Street har lignende okkupasjoner sprunget opp rundt om i hele USA og så å si rundt om i hele verden.

Vi sier nå ”Nok er nok!” Vi krever et ekte demokrati, et varmere og mer inkluderende samfunn hvor mennesker og miljø blir satt foran snevre økonomiske interesser. Tiden er inne for at vi forenes og går sammen i en global ikke-voldelig protest!

På lørdag okkuperer vi Korketrekkeren, som går fra Frognerseteren stasjon og ned mot Midtstuen. Den morsomste akebakken i Oslo! Kjelke kan leies av Akeforeningen. På den måten støtter man foreningens arbeid for barn og ungdom.

Korketrekkeren har blitt valgt for å vise at vi er en kreativ bevegelse i fart. At lek og hygge er en del av budskapet. Som Emma Goldman erklærte: “Kan jeg ikke danse, er det ikke min revolusjon!” Vi vet at det finnes alternativer og vil være med på å skape en bedre verden, for oss alle.

Samtidig som vi befinner oss i Korketrekkeren har Occupy-bevegelsen dannet “Camp Igloo”, som er en landsby av iglooer, i Davos. Dette for å utfordre World Economic Forrum (WEF) og den selverklærte ”globale eliten”, som vil si den 1 % som lager spillereglene i den globale utrettferdige økonomien.

I Oslo møtes vi på Eidsvolls plass utenfor Stortinget kl. 12.00. Ta med varme klær, noe varmt å drikke og mat, så lager vi et bål for å varme oss. Vi ønsker alle nye, gamle, store og små velkommen!!

Allting vil bli avholdt kl. 14.00. Her vil vi kunne dele våre drømmer og fremtidsvisjoner!

Vi er de 99%. Du er oss – Vi er Occupy Oslo!

Occupy Korketrekkeren

www.okkuper.no

Youtube: Davos: Can the Elites Save us all?

Billionaires Occupy Davos as 0.01% Bemoan Income Inequality

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: