Nyheter for aktivister

Fremtiden avhenger av deg!

Fyll verden med kjærlighet!

Posted by Fredsvenn den april 18, 2012

https://i0.wp.com/gfx.nrk.no/LtNGMv_K5J_Q3QZLEORwqAOHIakWxj0Zby4w-VHGrfag.jpg

KJÆRLIGHETSDAGEN – 22. juli

Rettsaken mot ABB er på forsiden av alle aviser. La oss sammen snu det intense fokuset på hat og frykt, offentlig svikt og juss, det fører bare til motløshet og resignasjon. La oss heller ta Helle Gannestads ord på alvor: «Når en mann kan forårsake så mye ondt – tenk hvor mye kjærlighet vi kan skape sammen».

Mennesker over hele verden lider. Noen sulter sakte ihjel, andre blir drept i sin kamp for frihet og noen velger å ta sitt eget liv fordi de ikke klarer å fø sin familie. All denne frykten og hatet er universelt og vi må erkjenne at alle er redde og alle har behov for trygghet og kjærlighet.

Sosiale bevegelser reiser seg i hele verden. Modige sivile protesterer og risikerer sitt liv for å kjempe for en bedre verden. De klarte å bli kvitt sine diktatorer i Egypt og Tunisia, mens hele verden så på. Ingen trodde det var mulig.

Norge kan bidra her i denne sammenhengen. Ikke bare bidra, men kanskje det er vår rolle i dette paradigmeskiftet. Norge er kjent som en fredsnasjon, vi har fått æren av å dele ut Nobels fredspris. Den 25 juli ble rosemarsjen arrangert, 200.000 mennesker i Oslo og tusenvis i resten av landet var samlet i sorg og fylte gatene med roser og kjærlighet.

Jeg har en drøm….

La oss dele dette med hele verden 22 juli i år. La oss dele hele verdens sorg og smerte, begynne å fri oss fra den og så fylle hele verden med kjærlighet. La oss invitere med alle de fremvoksende sosiale bevegelsene, Occupy, Indignados osv, til å bli med å arrangere dette. Globalt. La oss erklære oss som en menneskehet. Krig og vold må opphøre, forsoning og tilgivelse må starte. Vi må opp kollektivt på et nytt bevissthetsnivå, vi er alle brødre og søstre bundet sammen i en felles skjebne og i kjærlighet.

– Skrevet av Anja Askeland

La oss vende det vonde og tragiske til noe godt, noe som samler oss. Ja, la oss vende det andre kinnet til og gjøre den 22. juli til en merkedag for omtanke, solidaritet og kjærlighet!

Fyll Oslo og verden med kjærlighet!

Videoen som fikk Breivik til å gråte

Videoen som fikk Breivik til å gråte

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: