Nyheter for aktivister

Fremtiden avhenger av deg!

Invitasjon til lanseringsfest av boken SNU

Posted by Fredsvenn den mai 24, 2012

Neste uke lanseres SNU – brev til klimagenerasjonen, en annerledes bok om klimakrisen, som rommer både dikt og noveller, kunst, satire og provokasjoner, essayistikk, samfunnskritikk og reportasje, foto og tegneserier.

Derfor inviterer Norsk klimanettverk til lanseringsfest 30. mai klokken 20.00 på Internasjonalen. Programmet for kvelden inneholder en liten panelsamtale mellom redaktører og bidragsytere, opplesning av Tom Stalsberg med flere, og apokalyptisk disko med DJ Forchhammer – miljøsjef på Øyafestivalen.

Åsne Seierstad, Aleksander Melli, Nora Ceciliedatter Nerdrum og Simen Ekern er bokens redaktører, som ønsker å bidra til økt debatt og engasjement rundt klimaspørsmålet.

Norge trenger en snuoperasjon i klima- og oljepolitikken, og antologien samler en lang rekke stemmer, kjente og mindre kjente, som støtter denne tanken. Knut Nærum, Jens Ulltveit-Moe, Dag Sørås, Gro Dahle, Johan Harstad, Dag Olav Hessen, Øyvind Rimbereid, Karen O’Brien, Tale Næss og Torbjørn Rødland er blant noen av profilene som bidrar i denne mangfoldige, friske og tankevekkende antologien.

Lanseringsfest for klimaantologien SNU

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: