Nyheter for aktivister

Fremtiden avhenger av deg!

Folkeaksjon for bevaring av Ekebergskogen

Posted by Fredsvenn den mai 26, 2012

Det går vegen for Folkeaksjonen. Vi skal klare å redde Ekebergskogen, men ikke uten hardt arbeid. Tirsdag kl 07.00 er det igjen punktmarkering i skogen bak Ekebergrestauranten. Vi skal passe på skogen til den er reddet. Jussen holder ikke i arbeidet som har pågått mellom Christian Ringnes’ stiftelse og Oslo kommune, på flere hold.

Reguleringsplanen og avtalen er en villet og styrt prosess, der folkevalgte fikk en ferdigpakke i fanget som det ble lett å få gjennom. Vi stoler nå på at Fylkesmannen gjør et godt stykke arbeid i vurdering av klagene. Politiet jobber videre med etterforskning om mulig korrupsjon. Og Folkeaksjonen avslører og dokumenterer.

Les Dagbladet i dag om den stoppa politianmeldelsen av Ekebergrestauranten og erstatningen som ikke kommunen krever inn for ulovlig hogst av 35 trær i 2010. Ett av trærne var 130 år gammelt. Driver av Ekebergrestauranten kaller trærne «kratt». Det er ikke alltid lurt å vise slik forakt for fellesskapets eiendom. Ringnes er ikke part i saken. Noen som har hørt om en leietaker som feller trær på eiers nabotomt????

GOD PINSE!

Folkeaksjon for bevaring av Ekebergskogen

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: