Nyheter for aktivister

Fremtiden avhenger av deg!

Kjærlighet – er stikkordet

Posted by Fredsvenn den juli 29, 2012

photo

«There do exist enquiring minds, which long for the truth of the heart, seek it, strive to solve the problems set by life, try to penetrate to the essence of things and phenomena and to penetrate into themselves. If a man reasons and thinks soundly, no matter which path he follows in solving these problems, he must inevitably arrive back at himself, and begin with the solution of the problem of what he is himself and what his place is in the world around him.”

– G. I. Gurdjieff

Dine tilhengere vil alltid speile dine budskap og dine falske tilhengere vil forsøke å forvri dine budskap i sin favør.. Jeg lurer på hva som egentlig er definisjonen på å være radikal idealist.. For jeg mener det bor en idealist i oss alle, i større eller mindre grad.. Vi er bare våkne for verden og bevisste på vår kollektive connection i ulike grader.. Jeg tror ikke på ondskap, kun åndelig blindhet.. Derfor synes jeg det er lurt å møte verden der ute med ikkevold.. Fred… Ivaretagelse av alle, også de som ennå ikke ser alt det fler av oss kan se, både det som skjer nå og hva vi har i vente på global sikt… Alt vi burde gjøre, er å dyrke lyset i oss selv – sammen.. være i våre egne prossesser – sammen.. Ikke kritisere hverandre – men lede, ikke angripe – men opplyse, ikke møte hat med hat, men møte hat med bare enda mer kjærlighet/storhet.. Hvordan gjør vi dette uten å fremstå naive? Vi beholder oss selv, har fundamentet i oss selv.. Vi står som egne klipper i livet. Men forstår at vår kjærlighet er en verdifull byggesten i bygging av globale broer, enten det er politisk eller humanitært… Ved å utforske egne hjerter, ved å nære våre hjerter ved å våge å se oss rundt, våge å opplyse oss selv, så vil motet komme sammen med utviklingen.. Du vil se mer og mer, av din egen verdi, slik kan du være med på å skape verdi, på ekte premisser, så du slipper å avgi falske løfter, og skape falske håp/forventninger.. Du er livet nå i dette øyeblikk: Der du er, er ikke døden og der døden er, er ikke du..

Jeg kunne skrevet mye mer.. Men dette er en smakebit på hva som bor i meg.. Selvet er bare en representant for altet, om dette er forståelig.. Jordisk bevissthet føles ikke som alt der er, men det er hva vi nu har til disposisjon. Vi er livet – vi tar valgene for vår fremtid. Blir du med?

– June Helen

Vi er alle – i større og mindre grad – kanaler for den globale bevissthet – Vi trenger bare å nå stillhet fra alle tanker og åpne oss for det som måtte komme. Det er på denne måten den nye sivilisasjonen vil komme! Alle store tenkere, inkludert Einstein, visste dette. Stillheten gjør at vi klarer å samle den informasjon vårt hode og kropp har samlet seg gjennom livet på kloden og gjøre den tilgjengelig for andre. Det ser ut til at du åpnet deg for din underbevissthet. Desto flere ganger man gjør det, desto sterkere og klarere blir det. Stå på!
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: