Nyheter for aktivister

Fremtiden avhenger av deg!

Krigen mot Iran er krigen mot oss selv

Posted by Fredsvenn den august 10, 2012

Krigen mot Iran er krigen mot oss selv. I lang tid har de arbeidet, planlagt og forberedt. Krigen mot Irak, dannelsen av al Qaida og den globale jihad i Afghanistan og oppbyggingen av hulekomplekser ved hjelp av Laden familien i Afghanistan osv.Krigen mot Iran er en komplisert sak. Irak var lammet som skulle slaktes, på lik linje med Polen under Andre verdenskrig. Man har nå underlagt seg Vesten og grensene er flyttet ut av Europa. Dette ble fullført gjennom krigen mot Serbia og de oransje revolusjonene i Øst Europa. Grensene har nå blitt flyttet til Vest Asia. Nå vil de legge under seg denne regionen i forhold til å få det globale herredømmet. Irak utgjorde ingen trussel mot Europa. Det gjør ikke Iran heller.

Hva som skjedde i Irak foruten å ødelegge, plyndre, voldta, torturere osv. var å få hele den muslimske verden til å se at vi har blitt overtatt av ledere som ikke ønsker dem noe godt. Bildene av Muhammed, ødeleggelsen av sjiaenes helligste moske, hvor den gjenvennende profet lå begravlagt, bare al Aqsa som står igjen – og de venter på at noe skal skje.

Bush kom til makten to ganger, begge gangene gjennom kupp. I 2001 ved hjelp av sin bror Jeb Bush i Florida. Samtidig kom Sharon til makten gjennom kupp ved å gå opp på tempelhøydene, noe han visste ville utløse sterke krefter hos befolkningen. Terrorangrepet den 11. september, et siffer som utgjør USA nødnummer og alle teoriene om hvem det var som egentlig sto bak. Presset for Tredje verdenskrig av administrasjonene i USA og Israel. Bush sitt opprop om korstog, permanent krig, eller som Bush sa en krig som vil vare i 100 år, og kampen mellom det gode og det onde.

Det begynte med konsernene som tok over steg for steg fra 1880-tallet. Tidligere hadde jakobittene, bolsjevikene og nazistene forsøkt å innføre synarkiet, et synarki av sammenfallende interesser, en totalitær verdensorden. Det er en slående likhet mellom Hitler, Stalin og Bush. Alle er totalitære.

Både Iran og Europa vil tape en slik krig. Irans fiende er vår fiende, våre ledere som forsøker å gjøre oss til slaver gjennom stat og kapital. De setter oss opp mot hverandre. Israel skal ta styringen. Dette gjennom det anglo-amerikanske kompleks.

Hvis den krigen blir noe av, vil det flyte blod, mer blod enn det man kan forestille seg. Iran er ikke og har aldri vært en fiende av europeerne eller noen andre og truer ingen gjennom det de gjør. De bryter ingen konvensasjoner eller internasjonale lover. Vi må snu våpnene om. Det er ikke Iran – men de lederne som nå styrer som er våre fiender. Ikke den rød-grønne regjeringen, selv om den godtar alt som kommer fra USA og Israel og setter opp den største norske base noensinne, i Afghanistan. Den har mistet sin makt og lytter ikke lenger til folket den har blitt valgt av. Det er de bak regjeringen, de som styrer de multinasjonale selskapene og -organisasjonene osv. Det er de som nå sitter med den reelle makten.

Vi må gjøre alt for å unngå at denne krigen begynner! For det er kun et ledd i en langt større plan om kontroll over planeten, samtidig som man forurenser og ødelegger alt som er liv laget. Norge har nå omstrukturert forsvaret til å bli en elitehær, en reell angrepsstyrke som skal danne den nye verdensorden.

Vi må begynne arbeidet nå! Det begynner å ta form. Vi begynner å få liten tid. For krigsplanene har allerede kommet langt på vei. Vi må vende våpnene om. Arbeidere, borgere, i alle land – Foren dere!

TIL KORSTOG MOT USA

Iran

Irak

Et kommende angrep på Iran?

Totalitarismens vesen

Iran

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: