Nyheter for aktivister

Fremtiden avhenger av deg!

Gå ikke glipp av «Ship O’Hoi! – en sjøreise fra Odalen til Angola»

Posted by Fredsvenn den oktober 18, 2012

Husk teaterforestillingen «Ship O’Hoi! – en sjøreise fra Odalen til Angola». En teaterforestilling av de sjeldne som denne uken går på Black Box i Oslo. Dagsavisen skriver: «Ship O’Hoi! er et uhyre elegant, poengtert og virkningsfullt innspill i debatten, som gjennom flere fortellergrep går inn til kjernen av de geopolitiske utfordringene som følger med oljeindustrien … et obligatorisk scenestykke for alle som er opptatt av hvordan Norge ter seg i verdenssammenheng.» Se også hilsen til Norge fra angolanske rappere i anledning forestillingen.

«Ship O’Hoi! er et uhyre elegant, poengtert og virkningsfullt innspill i debatten, som gjennom flere fortellergrep går inn til kjernen av de geopolitiske utfordringene som følger med oljeindustrien … et obligatorisk scenestykke for alle som er opptatt av hvordan Norge ter seg i verdenssammenheng.» (Dagsavisen, 15/10)

«Det politiske teateret døde ikke på syttitallet, slik ryktene vil ha oss til å tro. Det antok bare nye former og endret strategier.» (Klassekampen)

«Ship O´Hoi er en viktig forestilling, ikke bare ved at den formidler en for mange ukjent kunnskap om hva den idyllen vi lever i er bygd på, men også i kraft av at den åpent utforsker et scenespråk som er merkelig lite utviklet.» (Scenekunst.no)

Pia Maria Roll – Ship O´Hoi!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: