Nyheter for aktivister

Fremtiden avhenger av deg!

Gå ikke glipp av Oslo World Music Festival!

Posted by Fredsvenn den oktober 24, 2012

https://i2.wp.com/www.linticket.no/bilder/Parkteatret/arrangementer/00000002543/BabaZula.jpg

Oslo World Music Festival ble en selvstendig stiftelse i januar 2012 etter at Kulturdepartementet bestemte å skille festivalen ut fra Rikskonsertene.

Men festivalen har en lang historie. Den startet allerede i 1994 under navnet ”Verden i Norden” og var et samarbeidsprosjekt mellom de nordiske landene. De andre landene ga seg fort, mens festivalen i Oslo vokste. I 2002 ble den derfor omdøpt til ”Oslo World Music Festival”. I år arrangeres festivalen for 19. år på rad.

Festivalen har hele tiden hatt som målsetning å presentere musikk fra hele verden, med hovedfokus på Asia, Afrika og Latin-Amerika. Vi håper dette skaper interesse og forståelse for verdiene som ligger i andres kulturuttrykk.Hvert år presenterer vi artister fra alle verdens hjørner, ogg mange kjente navn har besøkt Oslo for aller første gang gjennom festivalen. Vi er stolte over å være en Oslofestival og har de siste årene lagt stor vekt på å presentere musikk fra storbyer verden over. Oslo World Music Festival skal lukte asfalt i 2012! Vi har en ambisjon om å nå ut til ett bredt, musikkelskende, nysgjerrig publikum. Alle er velkomne hos oss!Festivalen i 2012 går av stabelen 29.oktober til 4.novemer. Disse syv dagene kan du oppleve mer enn 300 artister fra hele verden, opptre på 14 ulike scener over hele Oslo. Vi lover alt fra chaabi, afrikansk jazz, til samba, fransk chanson, elektronica og hiphop.

Velkommen!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: