Nyheter for aktivister

Fremtiden avhenger av deg!

Mediehelter – Radio fra randsonen – Møte på Litteraturhuset den 8. desember

Posted by Fredsvenn den november 12, 2012

Lørdag den 8. desember kl. 11.00 til 18.00 kan du få med deg noen av uavhengig medias virkelige helter i kjelleren på Litteraturhuset. I anledning Radio Novas 30-årsjubileum kommer de fra nært og fjernt for å fortelle om situasjonen for uavhengige medier i sine hjemland, dele historier og anekdoter. Alle løfter de fram mennesker og perspektiver som ikke kommer til ordet i mainstream-media.

Første foredragsholder ut er den prisvinnende journalisten og programlederen Amy Goodman / Democracy NOW! (USA)! Goodman er en av de fremste stemmene innenfor uavhengig nyhetsdekning. Den 8. desember kommer hun til Oslo for første gang.

Journalist og programleder Amy Goodman, som har blitt banket opp av soldater, skrevet bestselgende bøker og blitt arrestert for opptøyer, har blitt både utskjelt og hyllet for sitt arbeid med det uavhengige amerikanske radio- og tv-programmet Democracy Now! Programmet sendes på mer enn 1100 kanaler over hele verden, og har vunnet flere priser for sin dekning av historier, mennesker og perspektiver som sjelden får plass i mainstream media.

Grunnleggende for Democracy Nows! nyhetsdekning er å møte menneskene som lever i og med effektene av politikk. Under den amerikanske valgkampen har Goodman og Democracy Now! besøkt over 100 byer med sin Silenced Majority Tour. De har arrangert alternative presidentdebatter og satt fokus på demokratiske problemer ved valgordningen i USA.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: