Nyheter for aktivister

Fremtiden avhenger av deg!

Israel benytter seg av palestinske barn som skjold

Posted by Fredsvenn den november 20, 2012

Youtube: Israeli using Palestinian Kids as Human Shields

Youtube: Israeli soldiers await sentence for using human shield — RT

IDF soldiers guilty of Gaza abuse

Israeli Soldiers Who Used 9-Year-Old Palestinian Boy As Human Shield Avoid Jail

Human shield – Israel

Sionismen er en ideologi som går ut på at jødene skal ha sitt eget land. Sionistene benytter seg av jødedommen for å fremme sin egen sak. Man må ikke blande kortene – hebreer er hebreer, jøde er jøde og sionist er sionist … Og semitt er semitt. Hebreere er menneskene, mens jødedommen er en religion. Forskjellen på jøder og Israel er at Israel er en stat med et sett myndigheter som oppfører seg usmakelig mot Palestina. Jøder er et folkeslag som lever over hele verden, og som ikke har noe med Israel å gjøre med mindre de bor der. Israel er sionistisk – ikke jødisk – Jødene har på indirekte måte blitt tvunget dit – eller de levde der fra før av. Først kom sionistenes arbeid for å skape en uholdbar situasjon i Europa, noe som kulminerte med Andre verdenskrig. Deretter ble diverse bombing utført av sionister i Irak og i andre deler av den arabiske verden, noe som førte til at mange jøder flyttet til Israel. Ikke en gang US Army, men lærer opp sine egne soldater til å være kritiske, har tillitt til Israel.

Golda Meir nektet for at det palestinske folket eksisterte, men levde i drømmeland «et folk uten land til et land uten folk» – En av de største løgnene i verdshistorien!

I kjølvannet av München-massakren under Sommer-OL i 1972, appellerte Meir til verden for å «redde våre innbyggere og fordømme de unevnelige kriminelle handlingene som er blitt begått mot den jødiske stat. Rasende på det som hun oppfattet som mangel på globale handlinger, beordret hun etterretningstjenesten Mossad å jakte ned og myrde medlemmer av Sort September og PFLP-agenter som de trodde hadde deltatt i massakren. Denne operasjonen er blitt kalt Guds Hevn og ble kjent etter at de myrdet en uskyldig mann på Lillehammer (kjent som Lillehammer-drapet).

Israel er en stat bygget på ikke kun nasjonal, men kanskje først og fremst på internasjonal, kriminalitet. Ikke kun mot palestinerne, men rundt om i hele verden. Bloddiamanter er et godt eksempel. Og slik har det vært siden Rothschild mottok landet fra den britiske staten via Balfour i 1917. I tillegg kommer at de huser internasjonale forbrytere og terrorister. Salomon Morell er et eksemprel. Det er en skam!

«Påstander om antisemittismen i Norge mangler ethvert minimum av sakelighet og belegg. Derfor er det nesten umulig å forholde seg til dem på en ordentlig måte. Det som er svært problematisk og farlig er imidlertid at de fremsettes, riktignok i litt ulik innpakning, om og om igjen av dette instituttet – Jerusalem Center for Public Affairs (JCPA), av Jerusalem Post og sist også av den israelske utenriksministeren, Avigdor Lieberman, med andre ord fra høyresiden i Israel”, sier Hilde Henriksen Waage, professor ved UiO, som mener at disse beskyldningene, når de fremsettes, blir som en plutselig opplest og vedtatt sannhet at Norge er et land som hater jøder.

Forskjellen mellom Armenia og Israel synes å være den at mens folkemordet på armenerne ikke har blitt anerkjent av Vesten, så har jødenes Holocaust blitt det. Mens Israel profitterer på Holocaust, så har Armenia tapt både menneskeliv, land og eiendeler.

Mens Armenia forsøker å få folkemordet på armenerne til å bli en sak som vil komme til å stanse alle fremtidige folkemord, så ser det ut til, slik vi har sett det i forbindelse med palestinerne, og da ikke aller minst i Gaza, samt i Sør Afrika og i alle de andre konfliktområdene hvor Israel har befunnet seg, at Israel vil fortsette folkemordssyklusen ved selv å forgripe seg på andre. Israel ser faktisk ut til å være det landet, med eller uten USA, som truer verdensfreden mest per i dag. Dette må vi gjøre noe med – NÅ. Fred kommer ikke av seg selv, men må skapes! Et sted må kampen for rettferdighet og en bedre verden starte!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: