Nyheter for aktivister

Fremtiden avhenger av deg!

Helgen den 30. nov – 2. des åpnes på nytt dørene til Den Store Alternativmessen på Lillestrøm!

Posted by Fredsvenn den november 29, 2012

Program for Den Store Alternativmessen

Alternativmessen har vokst seg til å være en av Europas største alternativfestivaler. Ikke bare kan vi tilby over 300 utstillere som viser et bredt spekter innen helhetlig helse, behandling, økologi, spiritualitet og selvutvikling men vi har også en stor markedsplass med et stort utvalg av produkter, samt café område hvor ulike tilbydere serverer velsmakende vegetarmat. Inkludert i inngangsbilletten får du også tilgang til et program med over 450 konserter, mini-kurs, meditasjoner og foredrag av artister og foredragsholdere fra både inn- og utland.

Vår visjon med messen er å skape et samlende forum som er åpent for alle, og som kan føre til økt forståelse og toleranse. Vi ønsker at våre besøkende skal oppleve mangfoldet i vårt miljø, få en faglig oppdatering og en fin opplevelse som kan bidra til inspirasjon og vekst.

Messen holder hus i Norges Varemesse som er sentralt beliggende på Lillestrøm og har rikelig med parkeringsmuligheter. Det tar 10 min med tog fra Oslo Sentralstasjon og Oslo Lufthavn Gardermoen. Hallen ligger rett over veien fra togstasjonen på Lillestrøm. Vi forventer at over 15.000 mennesker vil ta turen innom messen i år.

Alternativmessen vil som i fjor gå av stabelen samtidig med Kunst- og håndtverksmessen, Hjem- og hobbymessen, og Antikk- og samlermessen. Vi vil fortsatt være et frittstående arrangement med egen inngang, men vi vil ha rabatterte billetter mellom messene.

Velkommen!

Program for Den Store Alternativmessen

Den Store Alternativmessen 2012

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: