Nyheter for aktivister

Fremtiden avhenger av deg!

Amerikansk False Flag Operation i Syria

Posted by Fredsvenn den desember 10, 2012

NATO har erklært gjentatte ganger at om Assadregimet bruker kjemiske våpen vil de anse det som legitimeringsgrunn til krig, og nå plasseres det ut NATO-raketter i Tyrkia på grunn av dette, og sies at regimet skal foreberede seg på å bruke kjemiske våpen mot opprøret. Er det basert på en reell frykt eller er det oppstarten til å produsere et påskudd for å gå til åpen krig mot Syria?

Ifølge kilder Russia Today har vært i kontakt med skal det ha vært planer om at libyske gassvåpen ville bli overført til syriske opprørere i juni. Libyske militser skal, igjen i følge anonyme kilder fra Russia Today, ha brukt kjemiske våpen i angrep mot byen Bani Walid (støttespillere til det gamle regimet) i oktober. Og i følge det regimevennlige Syriatube skal syriske regjeringsstyrker ha funnet kjemiske stridsmidler når de storma et opprørssenter i november.

Siste fra Russia Today er at det skal ha dukket opp en video fra ei opprørsgruppe som truer med å bruke kjemiske våpen mot president Bashar al-Assad og hans allierte.

Betyr dette at vi kan forvente et falskt flagg-angrep med kjemiske våpen som påskudd for å tvinge fram en NATO-krig? Syriske myndigheter har advart mot at NATO ønsker å bruke dette som påskudd for intervensjon. Tidligere har de flytta kjemiske våpen for å sikre at ikke de faller i hendene på opprørere, så om de flytter på dem betyr det ikke at de har tenkt å bruke dem.

Eller kan det hende at det syriske regimet planter falsk informasjon slik at de lettere kan få ryggen fri om de skulle finne på å bruke kjemiske våpen? De har offisielt advart FN om at opprørere kan komme til å bruke kjemiske våpen etter at islamister erobra en kjemisk fabrikk i Aleppo.

Det virker i alle fall som om noen planlegger noe skummelt, og krigens logikk tilsier at opprørerne vil tjene på å arrangere et kjemisk angrep hvis det vil gjøre at NATO går inn på deres side.

Syrian rebels aim to use chemical weapons, blame Damascus – report

Bani Walid civilians bombed with gas – RT source

Chemical Syria: ‘Enemies of Allah will die like rabbits’

Real News From Syria: Syrian Arab Army Discovers a Chemical Workshop in Maarat Noman

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: