Nyheter for aktivister

Fremtiden avhenger av deg!

Vardebrenning den 23. februar

Posted by Fredsvenn den februar 6, 2013

2013 blir et svært viktig år for Lofoten, Vesterålen og Senja. I 2011 ble området midlertidig verna, men i år er det Stortingsvalg. Vi må jobbe for en regjeringserklæring som sikrer at området er stengt for den forurensende oljeindustrien i all framtid! I forrige uke innstilte Arbeiderpartiets programkomité på åpning av det sårbare området. Folkeaksjonen er imidlertid klar til kamp.

Folkeaksjonen har over 3000 medlemmer som støtter vår kamp mot oljeboring utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja, og har fått over 300 nye medlemmer de siste dagene. Med flere medlemmer styrkes vårt arbeid. Den 23. februar arrangerer vi vardebrenning over hele landet. Å tenne en varde er et gammelt symbol for fare, og vi vil varsle om at havområdene er trua av oljeindustri og oljekåte politikere. Allerede planlegges det vardebrenning på nesten 50 ulike steder.

Oversikt: Her planlegges det vardebrenning

Er ikke ditt sted på lista er det bare å melde seg på til: post@folkeaksjonen.no

Det vil bli avholdt Folkefest for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja i Kabelvåg i Lofoten den 1. august. Alle er hjertelige velkomne! I forkant av folkefesten arrangerer Folkeaksjonen seminar for alle medlemmer.  I tillegg planlegges tur til Lofoten med sentrale politikere, markeringer på årsmøter og kampanje i forbindelse med valg. Bli gjerne med på aktiviteter gjennom et lokallag!

Oversikt og kontaktinfo finner du på våre nettsider: Folkeaksjonen oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja

 Verv en venn!

Folkelig motstand er det som kan sørge for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja. Gjør Folkeaksjonen sterkere, verv en venn!

– Man blir medlem ved å sende FOLKEAKSJONEN HOVED eller FOLKEAKSJONEN STUDENT til 2377. Personen vil da få faktura i posten.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: