Nyheter for aktivister

Fremtiden avhenger av deg!

Bankvask – Hva gjør banken din? –

Posted by Fredsvenn den mars 7, 2013

Tidligere i år lanserte vi rapporten «Bankvask – Hva gjør banken din?» og vi følger nå opp rapporten med en enkel kampanje for å få mer fokus på funnene fra banken. I nærheten av bankfilialer landet over vil vi sette opp klistremerker med budskapet: Hva gjør banken din?

Klistremerkene har en QR-kode som kan leses av de fleste smarttelefoner, som vil sende deg til en nettside med mer informasjon om den enkelte bank. Foreløpig har vi satt opp klistremerker ved hovedfilialene i Oslo, men flere kommer.

Lansering av Attac rapporten «På den andre siden av finanskrisen – Norge som kreditor» – den 7. mars

I dag, den 7. mars, lanserer Attac rapporten «På den andre siden av finanskrisen – Norge som kreditor». I det offentlige ordskiftet her hjemme blir det gjerne hevdet at vi står på utsiden av krisa. Rapporten tar for seg Norges rolle i krisa i Europa.

Rapporten har blitt lagt ut på Attac sine nettsider, men vil du ha den på papir så kan du bestille den gjennom å sende en mail til attac@attac og den vil bli sendt gratis.

Kom gjerne på lanseringsseminaret på Litteraturhuset i Oslo i morgen. Rapportforfatter Ingrid Hjertaker vil legge fram rapporten og økonomikommentator i NRK, Steinar Mediaas, vil diskutere rapporten med henne.

 Bankvask – Hva gjør banken din?

– Hva kan vaskes og vaskes, men blir aldri rent?

Lansering av Attac Norge sin nye rapport “På den andre siden av finanskrisen – Norge som kreditor” på Litteraturhuset torsdag den 7. mars

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: