Nyheter for aktivister

Fremtiden avhenger av deg!

Hva nå for den arabiske verden?

Posted by Fredsvenn den mars 7, 2013

Da nærmer Verdens Sosiale forum seg og forberedelsene er godt i gang. Norges sosiale forum inviterer i samarbeid med Ladyfest Oslo til et intervju med den tunisiske kvinneaktivisten Afef Redifi som er tilknyttet det nyopprettede Arbeiderpartiet i Tunisia. Amal Wahab – Norsk-Egyptisk journalist i Klassekampen vil innlede og intervjue gjesten fra Tunisia. Wahab deltok under revolusjonen på Tahrir-plassen i Kairo og har fulgt utviklingen både i Egypt og i de andre arabiske landene.

Arrangementet finner sted på Design og Arkitektursenteret i Oslo – DogA (Hausmannsgate 16) lørdag den 9. mars klokken 12.00-14.00. Norges sosiale forum koordinerer arbeidet med og skal delta på Verdens Sosiale Forum som denne gangen skal skje i Tunis i Tunisia. Vi ønsker å skape allianser mellom sosiale bevegelser i Norge og Tunisia og bidra til kunnskapsformidling om situasjonen der i Norge.

Etter møtet vil det bli avholdt et seminar om Likestilling i Egypt og Kurdistan i regi av Bryt barrierene/Motmakt. Velkommen!

Hva skjer i Tunisia?

Bryt Barrierene

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: