Nyheter for aktivister

Fremtiden avhenger av deg!

Power to the people!

Posted by Fredsvenn den januar 11, 2014

I det siste har vi vært vitne til en folkereisning mot dem som tjener på å utbytte og undertrykke, være seg mennesker, dyr og miljø.

På grunn av dollarhegemoniet, som har blitt innført ovenfra og ned med tvang, har USA en elendig økonomi ettersom landet i for lang tid har importert og ikke eksportert – en enorm gjeld har hopet seg opp og dollaren har sunket i verdi – en kommende økonomisk krise i USA er under oppseiling (som om den ikke allerede har kommet).

Den kapitalistiske eliten tok makten over dollaren og produksjonen av den, og dermed kontroll over USA, og der nest i resten av verden gjennom ulike kupp og finanssvindlerier i etterkant av dannelsen av det angloamerikanske komplekset i løpet av 1900-tallet. De neokonservative som nå sitter med makten er for å si det kort – no good

Iran, som har skape en oljebørs uten bruk av dollar, er på mange måter USAs skarpeste fiende, men Iran er et mektig land og har trosset USAs forsøk på å gjøre fargerevolusjon mm – Syria var et av Irans hovedallierte, men Iran er også alliert med land som ALBA landene i Latin Amerika, Russland og Kina mm.

Det er rett og slett på tide å vokne og finne ut hvor vi står – kaste av oss den kapitalistiske eliten som har ført oss dit vi er i dag og revurdere vår politikk.

De sosiale bevegelsene for rettferdighet, sannhet, fred og miljø er sterke og vi gir oss ikke! Sammen fremmer vi alternativer som står i kontrast til dagens destruktive tendenser! Globaliser håpet – globaliser kampen! Samhold gir styrke!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: